Rezervace
  • cs
  • en
  • de
  • it
  • es
Novinky
27.4.2019
A opět další velké vítězství

Tentokrát první místo ve volejbalové 1. lize AVL. Velký respekt panu majiteli a řediteli .....předávání cen v pražské Lucerně

>>
10.4.2019
Vítězství v turnaji

Po loňské bramborové medaili se našemu sdruženému týmu cestovní kaceláře LUUL tour a Pensionu Lucie podařilo zvítězit v turnaji ve stolním fotbálku a vyhrát letecký zájezd pro dvě osoby do Turecka. Lví podíl na tomto vítězství má náš pan majitel Ing. Jaroslav Luprich - dekujeme!!!

>>
4.2.2019
VALENTÝN 2019

Letošní Valentýn připadá na den uprostřed týdne - přesto jsme pro Vás připravili romantické balíčky na jednu nebo i dve noci v tomto termínu nebo i v obou víkendech kolem tohoto dne. Můžete rezervovat dvoulůžkové pokoje nebo i romantické dvouluzkove suite (doporučujeme s mramorovými koupelnami a rohovými vanami!!!).

Oslavte svátek sv. Valentýna v našem pensionu.

Romanticky pobyt pro dvě osoby, který zahrnuje jednu nebo dvě noci se snídaní (jedna nebo i obe mohou být s donáškou do pokoje), bezplatné parkování, jednu  az dvě hodiny v privatním wellness s vířivkou a infrasaunou jen pro Vás, lahev sektu, jahody nebo variaci slaného pečiva, dekorace pokoje a koupelny okvětními plátky růží, dva župany a bačkůrky po celou dobu pobytu, případně i další služby dle Vašeho přání.

Jedna noc se snidani a vsemi romantickymi sluzbami vcetne wellness stoji v terminu Valentyna 2.980 Kc v klasickem dvouluzkovem pokoji s manzelskym dvouluzkem nebo 3.580 v romanticke suite s mramorovou koupelnou a rohovou vanou a s posteli s nebesy. Prodlouzeni o dalsi noci v tydnu v pokoji i suite je mozne - ceny dle naseho ceniku.

Vikendovy pobyt na dve noci se snidani a vsemi romantickymi sluzbami vcetne wellness stoji v terminech kolem Valentyna 4.980 Kc v klasickem dvouluzkovem pokoji s manzelskym dvouluzkem nebo 5.890 v romanticke suite s mramorovou koupelnou a rohovou vanou a s posteli s nebesy. Prodlouzeni o dalsi noci v tydnu v pokoji i suite je mozne - ceny dle naseho ceniku.

Objednavejte E-mejlem s poznamkou Valentyn a s uvedením termínu, počtu osob a nabídkou služeb. Děkujeme.

>>
29.11.2017
Penzion roku 2017 v Praze

Podařilo se nám získat ocenění Penzion roku 2017 v Praze. Anketa PENZION ROKU je prestižní a rozsahem největší tuzemská akce zaměřená na hodnocení kvality služeb v cestovním ruchu. Do hodnocení se vždy zapojí několik desítek tisíc hostů. Výsledky ankety přebírá většina hlavních médií. Děkujeme za podporu, která nás motivuje k další práci. Budeme dál nabízet kvalitní ubytování v Praze.

27.2.2017
POBYTOVÉ BALÍČKY ZA AKČNÍ CENY

Ve vybraných volných termínech nabízíme akční ceny na pobytové balíčky bud jen se snídaní nebo se snídaní a ostatními romantickými službami (sekt, ovoce, župany, dokorace okvetními plátky, snídaně do pokoje, 1,5 hodiny v soukromém wellness).

POZOR - VŠECHNY TYTO BALÍČKY NELZE REZERVOVAT ON LINE - POČET POKOJÚ ZA TUTO CENU JE OMEZEN - JE POTŘEBA SE VŽDY DOTÁZAT NA VOLNÝ TERMÍN

6.5.2014
Nejlepší na Osmičce

Dne 29. 04. 2014 proběhlo vyhlašování nejlepších firem v obvodu Praha 8 – v obvodu, který má nejvíce podnikatelů a firem v celé Praze. V této soutěži náš pension Lucie**** zvítězil a porazil tak renomované velké hotely. Výsledky ankety jsou o to cennejší, že o výsledku rozhodovali sami hosté – jejich hodnocení a hlasy jsou pro nás zavazující a povzbuzující do další práce. Z rukou starosty Prahy 8, pana Ing. Jiřího Janků přebírala tuto cenu Lucie Luprichová. Děkujeme.

>>

A opět další velké vítězství

Tentokrát první místo ve volejbalové 1. lize AVL. Velký respekt panu majiteli a řediteli .....předávání cen v pražské Lucerně